'Anderlecht troeft Dortmund, Lille en Lorient af voor nieuwste aanwinst Bundu'

'Anderlecht troeft Dortmund, Lille en Lorient af voor nieuwste aanwinst Bundu'

Gepubliceerd: vrijdag 7 augustus 2020 om 07:15vr 07-08-2020 om 07:15

Mustapha Bundu (23) is de nieuwste aanvaller van RSC Anderlecht, al moet de transfer nog geofficialiseerd worden. De man uit Sierra Leone moet voor doelpunten zorgen in het Lotto Park en daarvoor lijkt hij alvast klaar te zijn. Dat vertelt Bundu in gesprek met Het Laatste Nieuws.

De nieuwe aanwinst van Anderlecht kan op zowat alle aanvallende posities uit de voeten. Een aanpassingsperiode lijkt Bundu niet nodig te hebben. "Fysiek gezien ben ik speelklaar. Als de coach me nodig heeft, kan hij op mij rekenen. Welk type speler ik ben? Ik ben krachtig en snel. (lacht) Kijk maar op YouTube."

Anderlecht troeft daarmee onder andere Borussia Dortmund, Lille OSC en Lorient af. "Anderlecht is de perfecte stap", aldus Bundu. "Ik kon ook naar andere clubs, maar ik vind deze overgang beter voor mijn ontwikkeling. Hier kan ik rustig groeien. Het wordt ook leuk om Craig Bellamy (in wiens academie hij zijn opleiding genoot, red.) terug te zien. I am happy to be here."

Verwacht wordt dat Anderlecht de deal vrijdag bekendmaakt. Bundu tekent bij de Brusselaars een contract voor vier seizoenen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Bundu een versterking voor Anderlecht?

(336 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws