Odoi gaat opnieuw naar de Premier League: Ik ben optimistischer dan toen

Odoi gaat opnieuw naar de Premier League: "Ik ben optimistischer dan toen"

Gepubliceerd: donderdag 6 augustus 2020 om 17:32do 06-08-2020 om 17:32

Denis Odoi en FC Fulham keren na één seizoen in de Engelse Championship terug naar de Premier League. Voor onze landgenoot is het de tweede promotie met de Londense ploeg. Een scenario zoals vorige keer -Fulham degradeerde meteen- verwacht Odoi deze keer niet.

"Ik ben optimistischer dan toen, omdat we meer ervaring hebben nu en beter weten wat we kunnen verwachten", vertelde de verdediger aan Sporza. "Al weten we dat het opnieuw niet makkelijk zal worden. Twee seizoenen geleden hadden veel mensen ons in de middenmoot verwacht. Dat toont aan dat verwachtingen en realiteit ver uit elkaar kunnen liggen."

Odoi verlengde in maart zijn contract tot 2021 en mag dus uitkijken naar een seizoen in de Premier League. "Als oudere speler heb ik bepaalde verantwoordelijkheden en moet ik bepaalde standaarden zetten. Er zullen jongens bijkomen, maar ik hoop dat er meer overleg zal zijn tussen de mensen die spelers halen en de trainer. Daar is het vorige keer misschien wat mis gegaan. Daarna zullen een aantal spelers waaronder ikzelf een standaard moeten zetten voor iedereen die erbij komt", besloot Odoi.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws