OFFICIEEL: Real Madrid heeft een deal bereikt over Kubo

OFFICIEEL: Real Madrid heeft een deal bereikt over Kubo

Gepubliceerd: woensdag 5 augustus 2020 om 18:44wo 05-08-2020 om 18:44

Laatste update: maandag 10 augustus 2020 om 17:33ma 10-08-2020 om 17:33

Real Madrid laat Takefusa Kubo komend seizoen verder rijpen in de Primera División. Het Japanse supertalent wordt verhuurd aan Villarreal, zo meldt AS.

De aankondiging van de deal is slechts een kwestie van tijd, verzekert de Spaanse krant. Real Madrid en Villarreal zaten dinsdag al om tafel en woensdag werden de laatste plooien gladgestreken. Clubs als Granada, Celta de Vigo en Osasuna vissen achter het net.

Volgens AS gaf de aanwezigheid van trainer Unai Emery bij Villarreal de doorslag. De Koninklijke denkt dat de oud-coach van Paris Saint-Germain en Arsenal de juiste coach is om Kubo een volgende stap in zijn ontwikkeling te laten zetten. Bovendien komt El Submarino Amarillo, dat twee à drie miljoen euro voor de huurdeal betaalt, komend seizoen uit in de Europa League na de vijfde plaats in La Liga.

Kubo kwam op huurbasis bij Real Mallorca tot 35 competitieduels, waarvan 23 als basisspeler. Hij was goed voor vier goals en vier assists namens de degradant.

Update: Villarreal heeft de strijd om Takefusa Kubo gewonnen. De Spaanse club huurt de Japanner voor de duur van één seizoen, zo wordt via de officiële kanalen aangekondigd. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws