Zidane neemt Hazard mee naar Manchester, Ramos motivator van dienst

Zidane neemt Hazard mee naar Manchester, Ramos motivator van dienst

Gepubliceerd: woensdag 5 augustus 2020 om 17:15wo 05-08-2020 om 17:15

Laatste update: woensdag 5 augustus 2020 om 17:33wo 05-08-2020 om 17:33

Manchester City en Real Madrid strijden aankomende vrijdag voor een plaatsje in de kwartfinales van de Champions League. Ondanks lichte hinder, wordt Hazard gewoon opgenomen in de selectie voor de belangrijke clash.

Hazard zag het merendeel van het seizoen aan zich voorbijgaan door blessures, maar hoopt nu toch zijn ploeg te helpen in de Champions League. Tegen City krijgt hij daar alvast de kans toe, onze landgenoot zit in de selectie.

Naast Hazard zitten vinden we ook de gebruikelijke namen terug bij Real, zo zitten Courtois, Benzema, Kroos en Modric allen op het vliegtuig. Ook Sergio Ramos reist mee met de ploeg, de kapitein mag echter niet meespelen na een eerder opgelopen schorsing. Zijn rol zal zich dus beperken tot het motiveren van de ploeg.

De heenwedstrijd in Madrid eindigde in het voordeel van Manchester City, het werd 1-2. De koninklijke staan dus voor een lastige opdracht willen ze hun hoop op Champions League winst verlengen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws