Tau wil steentje bijdragen in Brussel: Anderlecht terug naar de top loodsen

Tau wil steentje bijdragen in Brussel: "Anderlecht terug naar de top loodsen"

Gepubliceerd: woensdag 5 augustus 2020 om 11:22wo 05-08-2020 om 11:22

Een overstap van Club Brugge naar RSC Anderlecht, al is het dan een indirecte, alledaags is het allerminst. Percy Tau zal het komende jaar echter te bewonderen zijn in paars en wit. Zelf kijkt de aanvaller er alvast enorm naar uit.

Zijn einde bij Club Brugge verliep een beetje in mineur, en dat had niet alleen met de corona-onderbreking te maken. Tau kreeg steeds minder kansen van Philippe Clement. Dat moet beter bij Anderlecht. "Ik maak deel uit van een elftal dat altijd wil voetballen en aanvallen. Dat is me op het lijf geschreven", laat Tau weten op de website van RSCA.

"RSC Anderlecht past bij mijn voetbalstijl. We zijn voor elkaar gemaakt", klinkt het met grootse woorden. "Ik zal er alles aan doen om mijn steentje bij te dragen en de club terug te loodsen naar waar het thuishoort: de top van het Belgisch voetbal te loodsen." Daar zal Club Brugge ongetwijfeld een stokje voor willen steken. Afgelopen seizoen eindigde Anderlecht na 29 speeldagen als achtste.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Waar past Tau het best?

(268 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws