Wie spitsenprobleem? Wat spitsenprobleem? Krmencik maakt nog voor rust hattrick

Wie spitsenprobleem? Wat spitsenprobleem? Krmencik maakt nog voor rust hattrick

Gepubliceerd: dinsdag 4 augustus 2020 om 15:46di 04-08-2020 om 15:46

Laatste update: dinsdag 4 augustus 2020 om 15:58di 04-08-2020 om 15:58

Club Brugge heeft een spitsenprobleem! Dat is althans de stelling die nu al maanden circuleert, omdat aanwinsten als David Okereke en Michael Krmencik zich erg moeilijk weten door te zetten op Jan Breydel. Die laatste heeft alvast wat frustraties van zich af geschoten in een oefenduel.

De vriendschappelijke partij van Club met Union Titus Pétange, die iets na 15u van start ging, is een goede test voor Philippe Clement om zijn spitsen nog eens aan het werk te zien. Krmencik heeft de boodschap begrepen. In 36 minuten tijd zette hij drie keer de netten bol, goed voor een loepzuivere hattrick.

Extra leuk voor de Brugse fans: drie keer kwam het voorbereidende werk van Emmanuel Dennis. Twee maal leverde de Nigeriaan een assist af, tussendoor duwde de Luxemburgse doelman een schot van hem in de voeten van Krmencik. Een mooie opsteker voor Dennis, die de voorbije weken weinig in het stuk voor kwam door transferbeslommeringen.

Aan de rust leidt Club Brugge met 3-0 tegen Pétange. Vanzelfsprekend is zo'n prestatie in een oefenduel niet zaligmakend, maar het zal Krmencik, Dennis én Clement ongetwijfeld deugd doen. Komende zaterdag start Club de nieuwe competitie met een lastig duel tegen Sporting Charleroi.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws