'Club Brugge past ieder jaar dezelfde tactiek toe, maar die werkt niet'

'Club Brugge past ieder jaar dezelfde tactiek toe, maar die werkt niet'

Gepubliceerd: dinsdag 4 augustus 2020 om 11:00di 04-08-2020 om 11:00

Het komend weekend start (normaal gezien) de competitie. Club Brugge realiseerde nog geen enkele inkomende transfer. Het Laatste Nieuws zocht uit waarom, en of dit een bewuste tactiek is.

We kunnen zeggen dat Club Brugge de afgelopen vijf jaar het succesvolste team was in België. Maar het pakte geen enkele keer twee titels op rij. ‘Club moet zijn lessen trekken uit die laatste mislukte seizoenen, waarin het zag hoe eerst Anderlecht en daarna Racing Genk sterker waren’, schrijft Het Laatste Nieuws.

Telkens als Club Brugge de titel pakte, was het zeer zuinig op de transfermarkt, maar dit werkte nooit. Telkens was er dan een sterker team dat blauw-zwart de loef afstak. Dit jaar passen ze weer deze tactiek toe. Nog geen enkele inkomende transfer. Afgelopen weekend was een wake up-call. Club Brugge is met dit team kwetsbaar, en dat zal de concurrentie graag zien. Club Brugge heeft nog tot oktober om transfers te realiseren, maar moet er zaterdag op de eerste speeldag wel staan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws