Refaelov: “Lamkel Zé kan bij Leko niet uitsteken wat hij afgelopen jaren deed”

Refaelov: “Lamkel Zé kan bij Leko niet uitsteken wat hij afgelopen jaren deed”

Gepubliceerd: dinsdag 4 augustus 2020 om 08:45di 04-08-2020 om 08:45

Wat is er nog niet gezegd en geschreven over Antwerp-woelwater Didier Lamkel Zé? LK7 heeft duidelijk talent, maar zijn fratsen zorgen voor veel frustratie. Ook bij ploegmakker Lior Refaelov.

Tegenover Sporza laat bekerheld Refaelov zich uit over Lamkel Zé. "Er zijn 2 kanten aan de medaille. Hij is een unieke speler, die sterk, snel en technisch is en die kan scoren met zijn hoofd of met rechts of links. Maar daarnaast moet je ook je ploeggenoten respecteren en de club. Daar heeft hij vorig seizoen vaak tegen gezondigd."

Refaelov praat veel met Lamkel Zé. "Ik heb al veel met hem gesproken. Als hij in de toekomst rijk wil worden en op een hoger niveau wil spelen, dan moet hij zijn levensstijl veranderen. Ik probeerde uit te leggen wat kan en wat niet, ook in een interview. Maar hij zag dat als een aanval op zijn persoon."

Talent
Refaelov ziet wel dat Lamkel Zé talent heeft en stelt een oplossing voor om de gedragsproblemen op te lossen. "Ik zou blij zijn als hij een mental coach zou hebben die dagelijks met hem kan werken. Want het zou jammer zijn als hij zijn door God gegeven talent zou vergooien."

"Wij als spelers kunnen er niet over beslissen of hij mag blijven of niet. Maar ik weet wel zeker dat hij met Leko niet kan uitsteken wat hij de voorbije 2 jaar heeft gedaan. Wil hij veranderen? Dan moet hij dat tonen. En in dat geval kan hij zichzelf, ons en de club nog helpen”, besluit Refaelov.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Heeft Refaelov hier gelijk?

(188 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws