Keert belangrijk viertal terug bij Club Brugge? Ze hebben goed gegeten

Keert belangrijk viertal terug bij Club Brugge? "Ze hebben goed gegeten"

Gepubliceerd: vrijdag 31 juli 2020 om 19:12vr 31-07-2020 om 19:12

Laatste update: zaterdag 1 augustus 2020 om 17:52za 01-08-2020 om 17:52

Club Brugge kampt met een serieus probleem vlak voor de bekerfinale tegen Antwerp. Vier spelers van Club Brugge hebben darmproblemen en zullen niet meetrainen, dat bevestigt coach Philippe Clement het nieuws tegenover Het Nieuwsblad.

Ricca, Mechele, Balanta en Dennis hebben darmproblemen. “Het heeft niets met covid te maken”, laat Clement weten. “Ik had er eigenlijk liefst niets over gezegd tegen jullie, maar straks zullen jullie zelf zien dat ze niet meetrainen. We moeten hopen dat ze fit raken.”

Ook Mata, Deli en Diatta zijn twijfelgevallen. “Ze hebben grote delen van de training meegedaan en ik verwacht dat ze fit zullen raken. Al zijn we dat nu nog geen 200 procent zeker. Voor de spelers waren de coronamaanden erg stressvolle tijden. Iedereen wou natuurlijk fit blijven om er zaterdagavond bij te lopen. Uiteindelijk is die periode relatief goed verlopen.”

Update: Op de livestream van Club Brugge liet Clement zich positief uit over de afwezigen. "Ze zijn zaterdag beter opgestaan en hebben een beetje gegeten", gaf de coach van Club Brugge. "Ze hebben vandaag ook gegeten. Als dat allemaal goed loopt, kunnen ze in de selectie zitten", geeft hij aan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws