'Real Madrid-talent Kubo wil in Spanje blijven: Adidas helpt Osasuna op pole'

'Real Madrid-talent Kubo wil in Spanje blijven: Adidas helpt Osasuna op pole'

Gepubliceerd: woensdag 29 juli 2020 om 23:34wo 29-07-2020 om 23:34

Ajax hoeft niet te hopen op de komst van Real Madrid-talent Takefusa Kubo. Volgens de Spaanse sportkrant AS is de negentienjarige Japanner ook komend seizoen in de Primera División te bewonderen.

Kubo werd het afgelopen seizoen bij Real Mallorca gestald: na de degradatie van de eilandclub wilde Real Madrid hem nóg een jaar verhuren. Volgens Spaanse sportmedia bod een groot aantal clubs, waaronder Ajax, zich aan: ook AS maakt melding van interesse uit Amsterdam, maar benadrukt dat Kubo liever in Spanje blijft voetballen en de garantie wil hebben dat hij circa veertig wedstrijden per seizoen kan spelen.

Sevilla had concrete interesse in de Japanner, maar volgens het medium zijn de Andalusiërs inmiddels afgehaakt: Real Madrid zag niets in de door Sevilla voorgestelde transferconstructie, bestaande uit een tweejarige huur, een optie tot koop én een terugkoopoptie. Inmiddels lijkt Osasuna zich verrassend op pole position gemanoeuvreerd te hebben.

De Basken werden vorig seizoen tiende in de Primera División en hebben volgens AS een opvallend ijzer in het vuur: kledingsponsor Adidas. Het gerenommeerde sportmerk kleedt Real Madrid al jarenlang en ging recent ook in zee met Osasuna. Dit zou de gesprekken tussen beide partijen vergemakkelijken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws