'Sneijder pakt door en maakt serieus werk van comeback als voetballer'

'Sneijder pakt door en maakt serieus werk van comeback als voetballer'

Gepubliceerd: maandag 13 juli 2020 om 12:25ma 13-07-2020 om 12:25

Wesley Sneijder lijkt serieus werk te maken van een rentree als voetballer. Volgens RTV Utrecht gaat de recordinternational (36) meetrainen met de selectie van DHSC. Het doel: fit worden.

Het is geen geheim dat Sneijder met FC Utrecht in gesprek is over een terugkeer in de Eredivisie. De oud-speler van onder meer Ajax, Real Madrid, Internazionale en Galatasaray gaat de komende tijd meetrainen met DHSC. De ploeg van trainer Gert Kruys is nu bezig met een individueel programma. Sneijder meldt zich op 27 juli voor de eerste groepstraining van de hoofdklasser, meldt RTV Utrecht.

Sneijder zat onlangs om tafel met FC Utrecht om - net als Arjen Robben bij FC Groningen - een comeback op de Nederlandse velden te bespreken. De supporters zien de recordinternational ook graag in het shirt van de Domstedelingen.

"Ik ga het rustig evalueren en zie wel hoe ik er over een paar maanden voorsta. Dan kunnen we altijd nog zien hoe of wat", zei Sneijder er anderhalve week geleden over bij NH Sportcafé. "Ik heb voor mezelf zoiets van: ik ga fit worden. Dat had al besloten voordat ze hiermee kwamen. Ik ga bij DHSC de voorbereiding meedoen. Als ik over tien weken denk: het is misschien wel leuk, dan ziet de wereld er misschien heel anders uit."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws