Zaakwaarnemer van Okereke laat zich uit over toekomst bij Club Brugge

Zaakwaarnemer van Okereke laat zich uit over toekomst bij Club Brugge

Gepubliceerd: maandag 13 juli 2020 om 08:00ma 13-07-2020 om 08:00

David Okereke (22) is sterk aan de voorbereiding gestart bij Club Brugge. Vorig seizoen had de spits van acht miljoen euro het moeilijk om zich te profileren, ondanks een vliegende start. Toch dacht Okereke nooit aan een vertrek, zo vertelt zijn makelaar Patrick Bastianelli.

Tijdens de tweede seizoenshelft van vorig seizoen was Okereke slechts zelden een basisspeler. "Maar een transfer naar een andere club was nooit aan de orde. David wil enkel doorbreken bij Club Brugge. Hij heeft er meer dan genoeg kwaliteiten voor", aldus zijn zaakwaarnemer in Het Nieuwsblad.

Dat heeft echter veel te maken met de aanpak van trainer Philippe Clement. "De trainer praat op de juiste momenten met hem. Hij is een topcoach, dat zie je ook aan de resultaten", strooit Bastianelli met loof voor de leermeester van Club Brugge.

Tijdens de coronabreak  toonde zijn bereidwilligheid om te slagen bij Club Brugge. "Hij wou het risico niet nemen om vast te zitten in Afrika en de eerste trainingsdagen bij Club Brugge te missen. Het schetst zijn bereidwilligheid, maar ook zijn professionaliteit", besluit zijn makelaar.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Breekt Okereke dit seizoen door?

(520 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws