Ziyech en Werner 'geen excuus' voor Chelsea-spelers: Als je dat niet aankunt...

Ziyech en Werner 'geen excuus' voor Chelsea-spelers: "Als je dat niet aankunt..."

Gepubliceerd: maandag 13 juli 2020 om 08:28ma 13-07-2020 om 08:28

Frank Lampard is zwaar teleurgesteld in de spelers van Chelsea. De komst van Hakim Ziyech en Timo Werner mag geen enkel excuus zijn voor de slappe prestaties van de laatste weken, vindt de manager van The Blues.

Chelsea had in juli een relatief makkelijk programma, maar ging twee weken geleden onderuit tegen laagvlieger West Ham United en zakte zaterdag door de ondergrens tegen Sheffield United (3-0 verlies). Na afloop kreeg Lampard de vraag of de komst van Ziyech en Werner voor ongemak zorgt binnen de huidige selectie. De twee maakten hun debuut nog niet, maar drukken volgens critici al wel hun stempel door de hoge transfersommen die Chelsea heeft betaald.

"Als je speler van Chelsea wil zijn, hier wil blijven spelen en wil vechten om de prijzen in Engeland en Europa, moet je alleen naar jezelf kijken", reageert Lampard in een Zoom-call met Engelse journalisten. "Op dit moment staan we zo'n dertig punten van de top. Als we het gat willen dichten, moet je meer doen. Als er nieuwe spelers komen", verwijst Lampard naar Ziyech en Werner, "zou dat geen probleem moeten zijn. Dat hoort erbij bij Chelsea. Als je dat niet aankunt, moet je misschien bij jezelf te rade gaan."

Chelsea betaalde deze zomer bijna 100 miljoen euro voor de komst van Ziyech (Ajax) en Werner (RB Leipzig). Waar Werner nog geniet van een vakantie, meldde Ziyech zich twee dagen geleden voor het eerst op het trainingsveld van The Blues.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws