Beoogd Marseille-eigenaar droomt van Ronaldo en Zidane: Alles is mogelijk

Beoogd Marseille-eigenaar droomt van Ronaldo en Zidane: "Alles is mogelijk"

Gepubliceerd: vrijdag 10 juli 2020 om 08:28vr 10-07-2020 om 08:28

Zakenman Mohamed Ayachi Ajroudi heeft grootse plannen met Olympique Marseille. De 68-jarige Tunesiër bevestigt dat hij plannen heeft om de nummer 2 van het voorbije Ligue 1-seizoen over te nemen.

Ajroudi heeft al concrete plannen voor de organisatie die hij neer wil zetten, vertelt hij aan Le Figaro. "Ik zou het niet in mijn eentje kunnen doen, maar wel met een team van professionals die bekend zijn met de regio én met de sportwereld", klinkt het. Mourad Boudjellal, die de voorbije veertien jaar aan het hoofd stond van de rugbyclub uit het naburige Toulon, moet het technisch beleid vorm gaan geven. "En er komen nog meer specialisten bij, ook grote namen. Dit is niet zomaar een avontuur, de organisatie staat al klaar om morgen te beginnen."

De beoogde nieuwe eigenaar van L'OM durft groot te dromen, ook wanneer de naam van Cristiano Ronaldo valt in het interview. "Ik houd van respect en discipline, hij is daar de personificatie van. Of ik ervan droom om hem naar Marseille te halen? Het zou mijn hart sneller laten kloppen... Alles is mogelijk in het leven!" Dat geldt volgens Ajroudi ook voor het binnenhalen van local hero Zinedine Zidane. "De huidige trainer André Villas-Boas doet het erg goed. Maar wat zou er mooier zijn dan het kind van dit land binnenhalen? De tijd zal het leren."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws