'Feyenoord wijst miljoenenbod af voor aanvaller die Anderlecht kan bekoren'

'Feyenoord wijst miljoenenbod af voor aanvaller die Anderlecht kan bekoren'

Gepubliceerd: donderdag 9 juli 2020 om 15:44do 09-07-2020 om 15:44

In haar speurtocht naar jong talent is ook Crysencio Summerville op de radar van RSC Anderlecht verschenen. Feyenoord heeft alvast een miljoenenbod op hem afgeslagen, al is niet bekend welke club in Rotterdam kwam aankloppen. De Nederlanders willen de jonge vleugelaanvaller niet laten vertrekken uit De Kuip.

Dat meldt Voetbal International. Summerville, die afgelopen seizoen op huurbasis voor ADO Den Haag speelde, staat in de belangstelling van meerdere Europese clubs. Vorig seizoen werd er al een miljoenenbod van Wolverhampton Wanderers afgeslagen, Feyenoord wil Summerville het liefst langer aan zich binden.

Summerville heeft nog een contract tot het einde van het seizoen in Rotterdam, maar de club wil onder geen beding denken aan een vertrek. Het ligt dan ook voor de hand dat Feyenoord Summerville een nieuw contract aan gaat bieden, om te voorkomen dat hij na volgend seizoen gratis de deur uitloopt.

Naast Anderlecht en Wolverhampton volgen ook Rangers FC en Red Bull Salzburg de ontwikkeling van Summerville op de voet. De jeugdinternational sluit op 27 juli aan bij de selectie van Dick Advocaat: dan start de ploeg met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws