UPDATE: ‘Anderlecht zoekt oplossing voor ongewenste verdediger’

UPDATE: ‘Anderlecht zoekt oplossing voor ongewenste verdediger’

Gepubliceerd: vrijdag 3 juli 2020 om 10:00vr 03-07-2020 om 10:00

Laatste update: maandag 13 juli 2020 om 16:14ma 13-07-2020 om 16:14

Antonio Milic is sinds 1 juli terug in België. De verdediger van Anderlecht werd dit seizoen uitgeleend aan Rayo Vallecano. Die club wilde hem graag nog langer houden en is volgens Het Nieuwsblad niet tevreden over de gang van zaken.

In Spanje is de competitie namelijk nog bezig. Rayo Vallecano staat momenteel op de achtste plaats in de Segunda Division. Met nog vijf wedstrijden te gaan mag het nog dromen van de eindronde voor promotie. Milic stond er dit seizoen veertien keer in de basis.

Rayo Vallecano had aan Anderlecht gevraagd of Milic tot het einde van de competitie mocht blijven, maar dat werd geweigerd. De aankoopoptie in zijn huurcontract werd dan weer niet gelicht door de Spanjaarden. 

De vraag is wel of Rayo een been heeft om op te staan. Juridisch gezien had Anderlecht geen enkele verplichting om Milic nog na 30 juni uit te lenen.

Update: La Dernière Heure meldt dat Antontio Milic weg mag bij RSC Anderlecht. De verdediger zou normaal gezien nog bij Rayo Vallecano zitten, maar de Spaanse club wilde het hoge percentage loon niet meer betalen. Milic maakte daarom het seizoen niet af in Spanje en keerde na een korte vakantie in Kroatië terug naar Anderlecht. De FIFA staat achter de speler. De staf van Anderlecht rekent echter niet op hem ondanks een tweejarig contract bij paars-wit.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws