Club Brugge wil zekerheid over fans in stadion: “Liggen paar modellen op tafel

Club Brugge wil zekerheid over fans in stadion: “Liggen paar modellen op tafel"

22-06-2020 09:28
62

Club Brugge heeft al zijn 24.000 abonnementen verkocht. Ook Antwerp en KV Mechelen verkochten al meer dan 10.000 tickets. Bob Madou, commercieel manager bij Blauw-Zwart, laat zich uit over de situatie.

De fans kunnen niet wachten op Belgisch voetbal. “Het is de hunkering naar voetbal”, zegt Madou aan Het Laatste Nieuws. “Supporters willen weer bij hun tweede familie zijn en weer dat deeltje van hun identiteit uiten. Het is de hunkering ook naar sfeer, euforie en een gemeenschappelijk gevoel.”

“Het is fijn om te zien dat dit ook bij andere traditieclubs leeft. Toch is het nu de hoogste tijd om de fans perspectief te geven over wanneer ze terug naar het stadion mogen komen. Daarbij gaat het niet enkel over op een zitje zitten, maar ook over toekomen en weggaan.”

Nu moet er overlegd worden over hoe de situatie aan te pakken. “Er liggen een paar modellen op tafel, maar we houden uiteraard dat iedereen weer naar het stadion kan komen binnen afzienbare tijd. Ze hebben immers allemaal een ticket betaald”, aldus Madou.