'Club Brugge verliest beloftevolle middenvelder aan NEC Nijmegen'

'Club Brugge verliest beloftevolle middenvelder aan NEC Nijmegen'

20-06-2020 07:44
22

Charles De Ketelaere brak het afgelopen seizoen helemaal door bij Club Brugge. In de toekomst hoopt Blauw-Zwart nog talenten te laten doorstromen naar de A-kern. Dat zal alvast niet Mathias De Wolf (18) zijn, want hij verkast naar Nederland.

De Gelderlander en Het Nieuwsblad melden namelijk dat De Wolf aan de slag gaat bij NEC Nijmegen, dat uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie (Tweede Klasse). De centrale middenvelder, die ook als linksbuiten uit de voeten kan, is een vaste waarde bij de beloften van Club Brugge. Verder is hij ook jeugdinternational bij de U19.

Bij de U21 van Club Brugge was De Wolf vorig seizoen goed voor elf doelpunten in veertien wedstrijden. Ook in de Youth League, de Champions League voor spelers onder de 19 jaar, was De Wolf goed voor vier doelpunten. Ondanks zijn vele speelminuten bij de beloften van Club Brugge kiest de linkspoot nu voor een avontuur bij NEC.

Opvallend: vorige zomer verlengde De Wolf zijn contract nog tot medio 2021 met één jaar optie. Nu ligt er voor hem een driejarig contract klaar bij NEC, waar hij snel wil uitgroeien tot een volwaardige profspeler.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie