'Tottenham en Chelsea azen op Coutinho, Barcelona bekijkt Vertonghen als optie'

'Tottenham en Chelsea azen op Coutinho, Barcelona bekijkt Vertonghen als optie'

13-06-2020 10:18
3

Philippe Coutinho wordt één van dé transferdoelwitten van deze zomer. De Braziliaan past niet meer in de plannen bij FC Barcelona, dat hem de voorbije maanden al uitleende aan Bayern München. Dat Coutinho straks op de markt komt, klinkt Engelse ploegen als muziek in de oren. Plots komt ook Jan Vertonghen in beeld.

Vooral Chelsea FC en Tottenham Hotspur zouden hun rangen graag versterken met Coutinho, die in het verleden grote sier maakte bij Liverpool FC. Dat meldt The Mirror. Barça wil zoals gezegd graag meewerken aan een transfer, maar hoopt ook een speler in die deal te betrekken. Aangezien de Catalanen achterin nog wat kunnen gebruiken, kijken ze uit naar een verdediger.

Bij Chelsea komen zo onder meer Antonio Rüdiger, Kurt Zouma en Andreas Christenen in beeld. Als The Spurs Barcelona willen overtuigen, betrekken ze best Ben Davies of ... Vertonghen. Blijkbaar bekijkt Barça of het een meerwaarde ziet in de komst van de recordinternational van de Rode Duivels. Hoe dan ook komt dat vreemd over, want Vertonghen is deze zomer einde contract in Londen. In principe zou Barça hem dus gratis kunnen oppikken straks.