Antwerp-spelers ondergaan coronatest, Mbokani ontbreekt en verblijft in Monaco

Antwerp-spelers ondergaan coronatest, Mbokani ontbreekt en verblijft in Monaco

08-06-2020 15:15
12

De Belgische clubs beginnen weer aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. STVV was de eerste club en nu is ook Royal Antwerp Football Club eraan begonnen. Eerst moesten de spelers een coronatest ondergaan.

Het Laatste Nieuws meldt dat de spelers van The Great Old vanmorgen in het Universitair Ziekenhuis getest op Covid-19. Ook werden er fysieke tests afgelegd. Vervolgens werden de spelers op de Bosuil verwacht.

Er waren enkele afwezigen waaronder Dieumerci Mbokani, Alireza Beiranvand en Egor Nazaryna. De topschutter van vorig seizoen, Mbokani, verblijft momenteel nog in Monaco. Het is niet duidelijk of zijn toekomst bij Antwerp ligt.

Toekomst Mbokani
Mbokani is einde contract en liet zich eerder al uit over zijn toekomst. “Ik ben nu einde contract en kan niet zeggen of ik het truitje van Antwerp nog zal dragen. We zijn wel nog aan het onderhandelen”, klonk het na het winnen van de Ebbenhouten Schoen.

“Ik zou graag een contract voor twee jaar willen en men biedt me slechts een verbintenis voor één jaar aan. Of Anderlecht nog ergens in mijn hoofd zit? Anderlecht, Standard, Club Brugge, ...: ik sta open voor elk voorstel.”