Club Brugge moet in actie schieten: Nog geen officieel bod voor Gaich

Club Brugge moet in actie schieten: "Nog geen officieel bod voor Gaich"

06-06-2020 08:15
29

Club Brugge dacht afgelopen winter aan Adolfo Gaich, maar het koos omwille van de hoge vraagprijs uiteindelijk voor Michael Krmencik. Toch wordt Blauw-Zwart nog steeds aan de Argentijn gelinkt. San Lorenzo, de club van Gaich, laat zich uit over een mogelijk vertrek.

"Officieel hebben we nog geen enkel formeel bod binnengekregen voor Gaich", vertelt Norberto Mañas, de financieel directeur van San Lorenzo, bij Radio a la Calle. Ook Club Brugge deed nog geen concreet voorstel. "We weten dat er interesse is, maar bij de club is er nog geen bod binnengelopen."

De kans is reëel dat Gaich komende zomer vertrekt uit Argentinië. De 21-jarige aanvaller gaat zijn laatste contractjaar aan, waardoor San Lorenzo er goed aan doet hem te verkopen. "We willen hem niet op huurbasis laten gaan, onze bedoeling is om hem deze mercato te verkopen. De afkoopclausule bedraagt 15 miljoen dollar, maar die is volledig onderhandelbaar"

Club Brugge zal zijn tenen echter mogen uitkuizen, want er is veel interesse. Zo staat Gaich op de radar van onder meer Sevilla, AS Roma en Internazionale.