Van Den Buijs op zoek naar nieuwe club: 'Financieel moet het kloppen'

Van Den Buijs op zoek naar nieuwe club: 'Financieel moet het kloppen'

Gepubliceerd: zondag 31 mei 2020 om 21:35zo 31-05-2020 om 21:35

Dario Van den Buijs gaat ondanks een 'nette aanbieding' van Heracles Almelo op zoek naar een nieuwe club. De 24-jarige verdediger wil vaker spelen.

Van den Buijs kwam in 2017 over van FC Eindhoven, maar groeide nooit uit tot een onomstreden basisspeler in Almelo en zal na drie jaar transfervrij vertrekken. "Het lichten van de optie tot verlengen was niet mogelijk in verband met corona, maar de club heeft daarna netjes een aanbieding gedaan voor twee seizoenen", vertelt hij aan Voetbal International.

"Ik voelde echter dat het tijd was voor een nieuwe stap. Zekerheid heb je nooit, maar ik had niet het gevoel dat ik hier dertig wedstrijden per seizoen ga spelen. Dat respecteert Heracles. Ik ken de club en ik heb ook nooit geklaagd bij de trainer over dat ik minder speelde. Zo ben ik niet, ik deed mijn job en bleef hard werken."

Van den Buijs heeft wat te kiezen. "Er speelt een aantal zaken, nu komt dat langzaamaan op gang. Mijn zaakwaarnemer en ik zijn er hard mee bezig. We voeren gesprekken met clubs uit binnen- en buitenland."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws