Ongezien: ex-speler van Standard (71) wil zijn comeback maken

Ongezien: ex-speler van Standard (71) wil zijn comeback maken

Gepubliceerd: zondag 31 mei 2020 om 18:15zo 31-05-2020 om 18:15

Tweevoudig international Philippe Garot is voor volgend seizoen op zoek naar een club in Derde of Vierde Provinciale. Met Standard en SK Beveren heeft hij mooie clubs op zijn palmares staan, maar zijn leeftijd kan een struikelblok zijn. Garot is al 71 jaar. 

Garot werkt momenteel als uitbater van een tennisclub. Voetbal is echter nog steeds zijn grote passie. "Het voetbal houdt me nog bezig. Ik zoek een club waar ik spelplezier kan vinden. Een club uit Derde of Vierde Provinciale zou mij liggen", legt hij uit aan RTBF.

Daarmee zou hij wel de oudste speler ooit zijn in eender welke divisie. "Ondanks mijn leeftijd voel ik me nog in topvorm. Iedereen zegt me ook dat ik niet veranderd ben. Met mijn ervaring en inzet ben ik niet bang voor zo'n uitdaging. Als er een club interesse heeft kunnen ze me contacteren. Bij voorkeur wel in de provincie Luik."

Het plan van Garot deed wel heel wat wenkbrauwen fronsen, ook bij zijn entourage. "Ze geloofden mij niet en dachten dat ik gek was geworden. Maar ik weet dat het mogelijk is. Ze hoeven niet te komen kijken, maar ik vraag gewoon dat ze vertrouwen hebben in mij. Ik weet goed wat ik doe. Ik ben nog niet gek. Enfin, dat denk ik toch niet", lacht de oudstrijder.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws