Lukaku haalt uit: 'Laten we het hebben over jouw voetbalskills: GEEN!'

Lukaku haalt uit: 'Laten we het hebben over jouw voetbalskills: GEEN!'

Gepubliceerd: zondag 31 mei 2020 om 11:05zo 31-05-2020 om 11:05

Dat Romelu Lukaku wel eens stevig durft uit te halen op sociale media, is intussen genoegzaam bekend. De recordtopschutter van de Rode Duivels krijgt dan ook geregeld heel wat bagger over zich heen. Zaterdagavond werd het Lukaku weer even te veel.

De spits van Internazionale postte eerder op de dag een bericht op Twitter over de Amerikaanse rapper Nas. Naar de bescheiden mening van Lukaku behoort die tot de beste tien rappers die op onze planeet rondlopen. Als anderen daar niet akkoord mee gaan, 'ga ik zelfs niet in discussie met je over hiphop', drukte Lukaku zich stellig uit.

Dat zette een andere Twitter-gebruiker aan tot een reactie. 'Laten we het dan eens hebben over je eerste aanname', schoot die met scherp. Daarop kon Lukaku zich niet inhouden. 'Laten we het eerst eens hebben over jouw voetbalskills? GEEN! Daar komt het min of meer op neer', aldus de Rode Duivel.

Lukaku durft zich wel vaker expliciet uit te spreken via zijn sociale media. Onlangs had hij nog een sneer naar EA Sports in petto omdat hij niet werd opgenomen in het 'Ploeg van het Seizoen' in de Serie A op FIFA 20. De makers van de game zetten dat even later wel recht.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Begrijp jij dat Lukaku zo vaak van zich afbijt op sociale media?

(222 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws