De Condé is in de wolken: “Hij beschikt over een groot potentieel”

De Condé is in de wolken: “Hij beschikt over een groot potentieel”

Gepubliceerd: dinsdag 26 mei 2020 om 13:29di 26-05-2020 om 13:29

Laatste update: dinsdag 26 mei 2020 om 13:36di 26-05-2020 om 13:36

KRC Genk heeft de aankoopoptie van Eboue Kouassi gelicht. De 22-jarige Ivoriaan komt over van Celtic en tekende een contract voor vier seizoenen. Dimitri De Condé is in de wolken.

“Het is natuurlijk een speciale periode om een speler te be- of veroordelen”, begint De Condé tegenover Het Laatste Nieuws. “Uiteindelijk heeft Kouassi niet eens vier wedstrijden gespeeld voor Genk. Desondanks is de technische staf erg lovend over hem. Dat heeft vooral te maken met wat hij op training getoond heeft. Wij geloven dat hij beschikt over een groot potentieel. In eerste instantie als balveroveraar en aanjager.”

“Verder heeft hij leiderschap getoond op het veld en is zijn werkethiek voorbeeldig. Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat hij naar een hoog niveau zal groeien. Ten slotte is ook zijn medisch dossier in orde. Hij heeft een zware knieblessure gehad maar die is verleden tijd. Hij loopt niet meer risico dan zijn medespelers om een blessure op te lopen. Kortom, argumenten genoeg om hem bij ons te houden”, aldus De Condé.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws