UPDATE: Witsel keert net op tijd terug: “Hij kan weer in de ploeg staan”

UPDATE: Witsel keert net op tijd terug: “Hij kan weer in de ploeg staan”

Gepubliceerd: maandag 25 mei 2020 om 11:30ma 25-05-2020 om 11:30

Laatste update: dinsdag 26 mei 2020 om 13:45di 26-05-2020 om 13:45

Goed nieuws voor Axel Witsel, de blessure van de middenvelder is zo goed als genezen. Net op tijd voor de cruciale topper tegen Bayern Munchen.

Witsel moest de hervatting van de Bundesliga aan zich laten voorbijgaan door een spierblessure. De middenvelder staat echter dicht bij een terugkeer. "Axel heeft gisteren met het team getraind, hij kan weer tot de kern behoren", citeert Het Laatste Nieuws Dortmund-trainer Lucien Favre.

Goed nieuws dus voor Witsel en Dortmund, dinsdagavond staat namelijk de Duitste klassieker tegen Bayern op het programma. Die wedstrijd kan wel eens cruciaal worden met het oog op de titelstrijd, Dortmund achtervolgt en staat op vier punten van de recordkampioen. Een fitte Witsel is dus meer dan welkom. Het is wel nog afwachtten of Favre de Rode Duivel meteen in de basis dropt.

Update: Er bestaat nog maar weinig twijfel over dat Witsel dinsdag opnieuw beschikbaar zal zijn voor Dortmund. De Rode Duivel kondigde op Twitter alvast zijn terugkeer aan.

Update: Axel Witsel is net op tijd terug bij Borussia Dortmund. Coach Lucien Favre bevestigt dat de middenvelder klaar is voor de kraker tegen Bayern München. “Axel traint sinds zondag met de groep. Hij kan weer in de ploeg staan", citeert Het Laatste Nieuws. De 31-jarige Wtisel had sinds begin mei een blessure aan de adductoren.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws