Het zal toch Mazzu zijn als Preud'homme besluit om geen trainer meer te zijn

"Het zal toch Mazzu zijn als Preud'homme besluit om geen trainer meer te zijn"

18-05-2020 21:49
19

Michel Preud'homme zou ten laatste op 1 juni een beslissing mede delen over zijn toekomst, maar het klinkt steeds luider als zou de oud-doelman zijn positie als T1 bij Standard Luik afstaan. Felice Mazzu zou dan de opvolger worden, vermoedt Peter Vandenbempt.

De Italobelg, die na een succesvolle periode bij Sporting Charleroi niet kon overtuigen bij KRC Genk, werd eerder al genoemd als kanshebber. "Op Standard zal het toch Felice Mazzu zijn als Michel Preud'homme besluit om geen trainer meer te zijn", beweert Vandenbempt onomwonden in De Tribune. "Ik denk wel dat dat zou kunnen." 

"Dat is niet concreet aan de orde, ik zeg het niet op basis van informatie die ik heb voor alle duidelijkheid", nuanceert de journalist. "Maar mijn aanvoelen zou wel eens kunnen zijn dat hij denkt: "Het is goed geweest". We weten allemaal dat Mogi Bayat ook in de bestuurszetel zit daar op Sclessin, dus dan is de link gauw gelegd." 

"Overigens ging het gerucht dat Mazzu gesignaleerd was in het Luikse, maar het was ook maar een gerucht. Je kan allerlei dingen doen in Luik natuurlijk, maar op Sclessin niet al te veel", knipoogt Vandenbempt nog.