Vukovic (35) blijft aan boord bij KRC Genk: Heb geen moment getwijfeld

Vukovic (35) blijft aan boord bij KRC Genk: "Heb geen moment getwijfeld"

18-05-2020 11:15
5

KRC Genk heeft zijn keuze gemaakt. Het laat Thomas Didillon gaan en houdt Danny Vukovic dus aan boord. De Australiër is verheugd over die beslissing na heel wat blessureleed. 

Vukovic hoeft in de zomer dus geen andere club te zoeken. "Eigenlijk heb ik er geen moment aan getwijfeld dat ik mijn contract (Vukovic gaat zijn laatste contractjaar in, red.) niet zou uitdoen. Dat was misschien naïef van mij, maar ik ben blij dat ik kan blijven. Ik hou van deze club, ik voel me hier goed", benadrukt hij in Het Laatste Nieuws.

Vukovic heeft fysiek keihard gewerkt na zijn zware knieblessure. "Ik wilde gewoon niet dat mijn carrière op deze manier zou eindigen. Bram Swinnen (high performance coach, red.) en de rest van de medische staf hebben me ook altijd verzekerd dat ik 100% zou herstellen van deze blessure. (lacht) Ik heb er 120% van gemaakt."

Voor Didillon is dit uiteraard heel slecht nieuws. "Onze paden zullen nog kruisen, dat weet ik zeker", stelt Vukovic. "Thomas heeft zijn rol in Genk perfect vervuld, op het veld en in de kleedkamer. Hij is nog jong, zijn toekomst ziet er rooskleurig uit. Of het nu bij Anderlecht is of elders. Ik verlies een collega, maar ik heb er een vriend bij."