Het zou pijnlijk zijn als we de landstitel niet kunnen binnenhalen

"Het zou pijnlijk zijn als we de landstitel niet kunnen binnenhalen"

03-05-2020 19:15
3

In de Premier League is er nog altijd geen kampioen aangesteld. Liverpool stond 25 punten voor, maar moet nu bang afwachten. Ook Divock Origi leeft dus nog in onzekerheid.

Liverpool heeft de trainingen in ieder geval nog niet hervat. "We zijn nog niet op de club bezig", aldus Origi bij Het Laatste Nieuws. "Het is allemaal vrij onduidelijk hier in Engeland. Wij trainen zelfs niet in kleine groepjes. Het zou pijnlijk zijn als we die titel nu niet kunnen pakken. Maar er zijn zaken in het leven die je niet onder controle hebt. Veiligheid is nu het belangrijkste."

Origi probeert vooral zo fit mogelijk te blijven. "We hebben een individueel programma voor thuis, dat is goed. We lopen iedere dag. Dat hebben ze bij Liverpool goed geregeld. Ik besef nu vooral dat simpele dingen heel belangrijk zijn. Wandelen, naar een goede film kijken, vrienden kunnen bellen..."

Origi kan nu ook wat meer tijd maken voor een andere hobby: de Rode Duivel speelt graag piano. "Ik hou van muziek, maar m’n niveau is niet hoog. Ik ben fan van kunst en mensen die zichzelf uitdrukken", geeft hij aan.