De Bruyne weer snel aan het werk met Man City? Binnen twee weken trainen

De Bruyne weer snel aan het werk met Man City? "Binnen twee weken trainen"

02-05-2020 21:40
2

In België is het nog niet zeker of er nog gevoetbald zal worden dit seizoen. In Engeland is men alleszins van plan om het seizoen nog te eindigen. Kevin De Bruyne twijfelt er niet aan dat dat ook zal gebeuren.

De Premier League hoopt om op 8 juni weer te kunnen voetballen. Over amper één maand dus. "Of dat realistisch is? Mijn gevoel zegt dat we misschien binnen twee weken weer kunnen trainen", geeft De Bruyne aan bij Het Laatste Nieuws. "De regering wil het voetbal zo snel mogelijk weer laten starten om de mensen iets te geven."

Dat zal dan wel in lege stadions gebeuren. "Alles zal afgewerkt worden zonder fans volgens mij. Dat is voor niemand echt interessant, maar dit seizoen zal wel afgewerkt worden. Het financiële aspect is veel te belangrijk in de Premier League. Als het seizoen niet wordt afgewerkt, gaat dat voor serieuze problemen zorgen", aldus De Bruyne.

Als een voortzetting van het huidige seizoen zal het alvast niet voelen voor De Bruyne. "Je zit in een ritme en je moet plots stoppen. Dit voelt meer aan als de start van een nieuw seizoen. Ik heb nog nooit zo lang stilgelegen in mijn carrière. Ach, ik maak er geen probleem van. Er zijn grotere machten bezig. Wat er ook gezegd en beslist wordt, ik ga er in mee", besluit hij.