UPDATE: ‘Rangers willen Hagi definitief overnemen van KRC Genk’

UPDATE: ‘Rangers willen Hagi definitief overnemen van KRC Genk’

24-04-2020 09:46 Laatste update: 19-05-2020 09:27
8

Ianis Hagi lijkt niet meer uit te komen voor KRC Genk. De Roemeense spelmaker kende een sterke uitleenbeurt aan Rangers FC, maar de Schotten moeten nu wel vijf miljoen euro betalen. Ook Lazio Roma wordt genoemd als mogelijke bestemming. Hagi praat voor het eerste zelf over zijn toekomst.

Wel staat vast dat Genk niet minder dan vijf miljoen euro wil voor Hagi. Zelf durft hij nog geen wilde uitspraken te doen over zijn sportieve toekomst.  "Op dit moment kan ik niets zeggen over de toekomst", verklaart de zoon van de Roemeense legende Gheorghe Hagi aan The Daily Mail.

Al lijkt de kans klein dat Hagi een nieuwe kans krijgt in Genk. "Ik ben alleen bezig met fit te blijven en te werken aan enkele van mijn zwakke punten. Mijn makelaars, AC Talent, werken hard voor mij. Ik heb vertrouwen in hen. Dankzij hen is mijn toekomst sowieso in goede handen", besluit hij.

Update: Het ziet er naar uit dat Ianis Hagi defnitief de overstap zal maken naar de Glasgow Rangers, dat meldt Het Nieuwsblad. De 21-jarige Roemeen speelde het afgelopen halfjaar op huurbasis bij de Schotten en zou zo’n vijf miljoen euro opbrengen. Over de betalingsmodaliteiten wordt nog onderhandeld.