UPDATE: ‘Lukaku keert vrijdag terug en moet dan in quarantaine plus coronatest’

UPDATE: ‘Lukaku keert vrijdag terug en moet dan in quarantaine plus coronatest’

Gepubliceerd: dinsdag 7 april 2020 om 14:00di 07-04-2020 om 14:00

Laatste update: woensdag 8 april 2020 om 10:24wo 08-04-2020 om 10:24

Op voetbalvlak is de toekomst in vele Europese landen nog onzeker, zo ook in het zwaar getroffen Italië. Inter anticipeert echter al op een hervatting van de competitie en roept enkele van zijn spelers terug, waaronder ook Romelu Lukaku.

Italië lijkt stilaan uit de zware crisis te kruipen en de stemmen over een tweede fase in het herstel van het land klinken luider, zegt Sudinfo. Dat zou betekenen dat enkele economische activiteiten geleidelijk aan terug worden opgestart. Dit zou wel enkel nog maar in Lombardije en Toscane aan de orde zijn.

Om zijn spelers toch al voor te bereiden op een eventuele hervatting van de Serie A, roept Inter zeven spelers terug die allen naar hun thuisland waren gegaan tijdens de competitiestop. Romelu Lukaku is een van hen.

Samir Handanovič, Marcelo Brozovic, Christian Eriksen, Ashley Young, Victor Moses en Diego Godin worden voor het aankomende paasweekend verwacht in Milaan. Daar wacht hen wel nog eerst twee weken quarantaine alvorens ze getest worden. Daarna kunnen ze de trainingen terug hervatten.

Update: Het Laatste Nieuws meldt dat Romelu Lukaku vrijdag bij Inter wordt terugverwacht. Ploegmakkers Christian Eriksen en Ashley Young zijn al terug in Milaan. Lukaku en zijn buitenlandse ploeggenoten moeten vervolgens eerst twee weken in quarantaine en dan ondergaan ze een coronatest.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws