Uitstel, geen afstel: 'Hazard krijgt pas in zomer van 2021 versterking van Mbappé'

Uitstel, geen afstel: 'Hazard krijgt pas in zomer van 2021 versterking van Mbappé'

Gepubliceerd: dinsdag 7 april 2020 om 11:43di 07-04-2020 om 11:43

Real Madrid heeft de plannen om Kylian Mbappé naar de club te halen met een jaar uitgesteld. Dat meldt AS. 'Operación Mbappé' zal nu in 2021 gaan plaatsvinden. Eden Hazard zal dus nog even geduld moeten hebben vooraleer hij offensieve versterking krijgt.

Aanvankelijk hoopte De Koninklijke komende zomer al een serieuze poging te gaan wagen voor de jonge ster van Paris Saint-Germain, maar door die plannen is vanwege de coronacrisis een streep gezet. Het uitstellen van de Mbappé-onderhandelingen met een jaar kan Real Madrid wel een fikse korting opleveren.

Dit jaar werd het transferbedrag op 300 miljoen euro geschat. Door de financiële crisis als gevolg van de verspreiding van het coronavirus én de het feit dat het contract van Mbappé in 2022 afloopt, verwacht Real aan 150 miljoen euro genoeg te hebben.

Mbappé zelf lijkt wel oren te hebben naar een vertrek bij Paris Saint-Germain. Onlangs zei het talent: "Ik moet me de leider voelen van een belangrijk project. Hopelijk is dat in Parijs. En zo niet, dan ergens anders." De Fransman wil Europees succes boeken, iets waar PSG al jaren mee worstelt.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws