OFFICIEEL: Union denkt toch al vooruit en trekt topschutter uit Duitsland aan

OFFICIEEL: Union denkt toch al vooruit en trekt topschutter uit Duitsland aan

Gepubliceerd: dinsdag 7 april 2020 om 11:18di 07-04-2020 om 11:18

In ons land wordt normaal gezien niet meer gevoetbald de komende maanden. Veel Belgische clubs zijn dezer dagen druk op zoek naar oplossing om de verloren inkomsten te compenseren, maar bij Union Saint-Gilloise kijkt men toch al vooruit naar het volgende seizoen. Het kondigt dinsdag zelfs een inkomende transfer aan.

Union maakt via de eigen website bekend dat Deniz Undav de overstap maakt naar onze hoofdstad. Daar hebben de Brusselaars een akkoord over bereikt met SV Meppen, een club uit de 3. Bundesliga, en de speler zelf. Undav zette recent zijn handtekening onder een contract voor drie seizoenen met optie op een bijkomend jaar, uiteraard vanuit zijn kot.

Union denkt met de komst van Undav een goede zaak gedaan te hebben, aangezien de Turkse Duitser de voorbije maanden uitblonk bij Meppen. In totaal zette de aanvaller er veertien keer de netten bol, waardoor hij helemaal bovenaan de topschuttersstand in de 3. Bundesliga staat. De 23-jarige Undav genoot een deel van zijn opleiding bij Werder Bremen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws