Behoort tot top-vijf beste spelers ter wereld, maar geeft het slechte voorbeeld

"Behoort tot top-vijf beste spelers ter wereld, maar geeft het slechte voorbeeld"

Gepubliceerd: dinsdag 7 april 2020 om 10:47di 07-04-2020 om 10:47

Neymar is een van de beste spelers ter wereld, maar tegelijkertijd ook een slecht voorbeeld. Dat vindt voormalig bondscoach van Spanje Vicente del Bosque in een interview met Mundo Deportivo.

"Hij is een moeilijke jongen", zegt Del Bosque over de Paris Saint-Germain-ster. "Voor mij is hij geen goed voorbeeld. En voor de goede orde: ik vind hem wel geweldig als speler. Als je mij vraagt om de top-vijf van de wereld samen te stellen, staat hij zeker op mijn lijst. Maar op het veld probeert hij vals te spelen, en acteert hij veel. Ook de manier waarop hij FC Barcelona verliet..."

Datzelfde Barcelona zou overwegen om de Braziliaan terug naar Camp Nou te halen omdat de spelers dat graag zien gebeuren. "Het zijn de clubs die moeten beslissen wie ze willen halen en wie niet. Je moet niet luisteren naar wat de spelers zeggen, daar zijn sportdirecteuren en technisch directeuren voor", vindt Del Bosque. "Het is voor een voetballer moeilijk om negatief te spreken over een speler die ploeggenoot is geweest. Dat doet bijna niemand."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws