UPDATE: Geen plan B Rode Duivels: ‘Hazard, Courtois en Lukaku in quarantaine’

UPDATE: Geen plan B Rode Duivels: ‘Hazard, Courtois en Lukaku in quarantaine’

11-03-2020 20:34 Laatste update: 13-03-2020 09:26
3

Voor onze Rode Duivels zit er in maart dan toch geen toernooi in Qatar aan te komen. Dat heeft de KBVB woensdag zelf meegedeeld via de officiële kanalen.

Onze Rode Duivels stonden ingepland voor een vierlandentoernooi in Qatar eind maart. Daarin stonden oefenpartijen tegen Portugal en Zwitserland op het programma. Dat (oefen)toernooi gaat echter niet door, zo meldt de KBVB.

Die beslissing kwam er na de zorgen over het coronavirus, waardoor de FIFA ook de WK-kwalificatiereeks voor het WK2022 stil heeft laten leggen. Het is nog onduidelijk of onze Rode Duivels in de maand maart nog op stage trekken en/of oefenwedstrijd spelen, maar bondscoach Roberto Martinez gaf onlangs nog wel mee dat er een 'plan B' is.

Update: Het vierlandentornooi en stage in Qatar van de Rode Duivels is geannuleerd door het coronavirus. Het Laatste Nieuws meldt dat er waarschijnlijk géén plan B zal zijn voor de Belgische nationale ploeg. Romelu Lukaku, Eden Hazard en Thibaut Courtois zitten in quarantaine en kunnen al niet aansluiten bij de groep.