Genk leek op weg naar nederlaag: Wij en de trainer waren woest

Genk leek op weg naar nederlaag: "Wij en de trainer waren woest"

08-03-2020 08:31
8

KRC Genk is nog niet uitgeteld voor Play-Off 1 en mag blijven hopen na de winst tegen KV Oostende. Het leek op een verlies af te stevenen, maar wist uiteindelijk nog de drie punten te pakken. Een verlies was dan ook helemaal niet ingecalculeerd.

Bij de rust stond het 1-0 voor KV Oostende. Niet naar de zin van trainer Hannes Wolf en ook technisch directeur Dimitri De Condé. "Ik heb gehoord dat de trainer woest was tijdens de rust. En wij ook", gaf De Condé aan bij Sporza.

"Genk was onherkenbaar, er zat weinig passie in, maar daar moeten we niet op terugkomen. De tweede helft was wel goed. Voetbal is ook een mentaal spel, en dat zag je. KVO was heel broos na de tegenslagen en daar hebben we van geprofiteerd", wilde De Condé toch zalven.

Door de winst van Genk en het gelijkspel van KV Mechelen kan Play-Off 1 nog steeds. "Rekenen heeft geen zin, we moeten winnen. Ook al omdat Anderlecht in goede doen is. Winnen is voor ons het enige dat telt. Dat willen we thuis doen met de supporters achter ons. Hopelijk zien we het Genk van vorige week tegen Club of van deze tweede helft."