Alles kan nog voor Play-Off 1 na verrassend gelijkspel van KV Mechelen

Alles kan nog voor Play-Off 1 na verrassend gelijkspel van KV Mechelen

07-03-2020 21:54 Laatste update: 22:02
34

KV Mechelen heeft geen al te beste zaak gedaan in de strijd om Play-Off 1. Het leek op weg om zich te verzekeren, maar raakte niet voorbij KAS Eupen. Het werd 1-1.

De opdracht voor KV Mechelen was heel duidelijk. Het moest van Eupen winnen om een goede zaak te doen in de strijd om Play-Off 1. Het ging dus ook het vaakst op zoek naar een doelpunt en kwam tot enkele goede kansen.

Op een doelpunt bleef het echter wachten. Ondanks de kansen voor Malinwa kwam er geen grote bars in de muur van Eupen, dat enkel nog voor de eigen eer speelde.

Net voor de rust kwam KV Mechelen dan toch verdiend op voorsprong. Igor De Camargo bewees zijn waarde nog maar eens voor Malinwa en vierde zijn recente contractverlenging met de 1-0.

KV Mechelen was met winst op weg naar Play-Off 1, maar gaf dat zelf nog uit handen. Na de pauze kon Prevljak een fout van Arjan Swinkels afstraffen. 1-1. Malinwa ging nog wel op zoek naar een tweede treffer, maar had het moeilijk tegen Eupen.

Uiteindelijk wist de thuisploeg wel nog enkele kansen te versieren, al bleven de doelpunten uit. Het bleef dan ook 1-1. Een grote gemiste kans voor KV Mechelen, dat Genk op het veld van KV Oostende zag winnen en Anderlecht de bezoekers uit Zulte Waregem zag vernederen.