Anderlecht maakt zich kopzorgen om Nasri: Dat is niet het geval

Anderlecht maakt zich kopzorgen om Nasri: "Dat is niet het geval"

Gepubliceerd: vrijdag 28 februari 2020 om 13:15vr 28-02-2020 om 13:15

Laatste update: vrijdag 28 februari 2020 om 13:31vr 28-02-2020 om 13:31

De komst van Samir Nasri naar Anderlecht is voorlopig een dikke flop. Het gerucht gaat zelfs dat hij helemaal niet meer in actie komt voor paars-wit, maar dat bevestigt Frank Vercauteren niet.

"Of ik dit seizoen nog op Nasri reken? Zolang een speler onder contract staat bij Anderlecht reken ik erop", aldus Vercauteren bij Het Nieuwsblad"Alleen moet die jongen dan ook wel op het trainingsveld staan en dat is niet het geval. In het begin van de week trainde Nasri wel even mee, maar hij moest afhaken omdat de intensiteit te hoog was."

Nasri zou ook kampen met overgewicht en een gebrek aan motivatie. "We zitten niet elke minuut achter hem aan. Hij moet ook motivatie uit zichzelf halen, intrinsieke motivatie. We pushen hem wel en controleren ook bepaalde zaken, maar de rest is aan hem om te doen wat hij moet doen.”

Toch is Nasri niet helemaal nutteloos, vindt Vercauteren. "Hij speelt toch zijn rol in de kleedkamer. Vooral wat communicatie betreft. Soms durft een jonge speler iets niet direct te zeggen en dan begeleidt Samir hem daarin. Dat doet hij wel."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws