Mooie doelpunten zorgen voor winst KV Kortrijk op Waasland-Beveren

12-02-2020 22:21

Waasland-Beveren en KV Kortrijk werkten de uitgestelde wedstrijd ook op woensdagavond af. KV Kortrijk trok uiteindelijk aan het langste eind met enkele knappe doelpunten: 1-2.

KV Kortrijk kwam op voorsprong na een doelpunt van Lepoint via een heerlijke pass van D’Haene. De thuisploeg kwam echter voor rust nog langszij dankzij een vrije trap van de Japanner Kobayashi. De ruststand bleef ook bij 1-1.

In de tweede helft kwam Stojanovic oog in oog met Jackers, maar die kon redden. Vervolgens was Piotrowski dichtbij een doelpunt, maar hij kopte naast. De uitploeg kwam weer op voorsprong dankzij een raket deklat binnen van Julien De Sart. De eindstand bleef op 1-2 en zo zit Waasland-Beveren nog steeds in degradatiezorgen.