Standard gaat Genk achterna in aanloop naar topper: 'Terugbetaling van ticket'

Standard gaat Genk achterna in aanloop naar topper: 'Terugbetaling van ticket'

10-02-2020 16:20
3

De topper tussen Standard en Club Brugge van afgelopen zondag werd uitgesteld vanwege de storm Ciara. Komende woensdag krijgen beide teams een nieuwe kans, maar de Rouches komen ook met nieuws voor de fans die er niet kunnen bij zijn.

Zo zal Standard de tickets terugbetalen aan fans die komende woensdag niet aanwezig kunnen zijn. 'Na het uitstel van Standard de Liège - Club Brugge naar woensdag 12 februari om 20u30, kunnen houders van ticket(s) voor deze wedstrijd die niet beschikbaar zijn op deze nieuwe datum, een terugbetaling van hun ticket(s) krijgen'', klinkt het op de Standard-website.

Standard-fans die hun ticket willen terugbetaald zien, kregen alvast een duidelijke richtlijn mee. 'Maar dit kan enkel aan de loketten van onze ticketingdienst in het stadion van Sclessin of via het volgende e-mailadres: billetterie@standard.be', staat verder nog te lezen.

Net als Genk
KRC Genk deed eenzelfde geste bij haar supporters. Bij de Limburgers betreft het wel een uitwedstrijd. De partij in en tegen Royal Antwerp FC werd verplaatst van zondag naar aanstaande donderdag. De Genk-fans die er niet kunnen bij zijn, krijgen eveneens hun ticket terugbetaald.