Club Brugge reageert op overvolle kalender: Worden nòg intensere weken

Club Brugge reageert op overvolle kalender: "Worden nòg intensere weken"

08-02-2020 16:19
19

Voor Club Brugge worden het nu wel heel drukke weken. Aanvankelijk stond er zondag de topper tegen Standard op het programma, maar die werd inmiddels verschoven naar woensdag 12 februari. Blauw-Zwart krijgt daardoor een overvolle kalender.

Club Brugge staat in de komende weken namelijk nog competitiewedstrijden, de bekerfinale én minstens twee Europese wedstrijden te wachten. "We hadden het anders gepland maar niets aan te doen", reageerde men bij Club Brugge tegenover Het Laatste Nieuws.

"Overmacht is onmogelijk te voorzien. Door op de drie fronten actief te blijven in combinatie met het specifieke competitieformat van dertig + tien wedstrijden en bekerfinale tussen afloop reguliere en start Play-Offs weet je dat het nu nóg intensere weken worden", klink het.

Op dit moment heeft Club Brugge al 38 wedstrijden achter de rug. Daar komen er nog minstens negentien extra wedstrijden bij: zestien in de Belgische competitie, de bekerfinale tegen Antwerp en de twee wedstrijden tegen Manchester United.