Cagliari droomt van Radja: Binnenkort zitten we allemaal samen

Cagliari droomt van Radja: "Binnenkort zitten we allemaal samen"

05-02-2020 11:01
1

Radja Nainggolan speelt een beresterk seizoen bij Cagliari. In Sardinië willen ze onze landgenoot maar wat graag definitief overnemen van Inter.

Vijf doelpunten, vier assists en met zijn club op een knappe zesde plaats in de Serie A, het gaat goed voor Nainggolan bij zijn oude liefde. In principe keert Nainggolan echter gewoon weer terug bij Inter op het eind van dit seizoen, Inter en Cagliari sloten namelijk een huurovereenkomst van één jaar af.

Bij Cagliari hopen ze alvast daar verandering in te brengen, zij willen onze landgenoot graag definitief overnemen. Ondanks de sterke prestaties van Nainggolan is het bestuur toch hoopvol.  "Of Nainggolan bij Cagliari blijft? Waarom niet?", kaatste Mario Passetti, algemeen directeur, de bal terug bij Calciomercato.

Een makkelijke opgave wordt het echter niet. Door de sterke prestaties zal Inter Nainggolan mogelijk ten gelde willen maken aan een kapitaal krachtigere club. "We zullen binnenkort allemaal samen zitten en over zijn toekomst praten. Het is een moeilijk dossier." Door de sterke prestaties van Cagliari heeft de club mogelijk wel een extra middel om Nainggolan te overtuigen. "Misschien kunnen we hem verleiden als we Europees spelen."