Vandenbempt mijmert over Cercle Brugge: Is dat dat dan de ziel van Cercle?

Vandenbempt mijmert over Cercle Brugge: "Is dat dat dan de ziel van Cercle?"

04-02-2020 13:01
4

Na opnieuw een nederlaag staat Cercle Brugge weer wat dichter bij de degradatie. Peter Vandenbempt vraagt zich af waar de ziel van Cercle naartoe is.

De glorietijden van Cercle Brugge liggen inmiddels al een tijdje achter ons. Ook de overname door Monaco bracht niet veel soelaas, in tegenstelling. "Onlangs zei de voorzitter dat Cercle ondanks de overname toch meer Cercle is dan Anderlecht – dat niet in buitenlandse handen is – Anderlecht is. Daar ben ik het toch niet mee eens", laat Vandenbempt zich uit in Extra time.

"Cercle Brugge was toch Boi die na zijn goal in de derby een hele nacht op stap ging en dan de eerste bus naar huis nam", vertelt Vandenbempt. Hierop corrigeert studiogast Arnar Vidarsson: "Correctie Peter, Het was niet de eerste bus, maar de bus twee nachten later!"

Ook het spelersmateriaal kan de radioman van Sporza niet bekoren. "Ze halen weer een nieuwe roedel spelers die we niet kennen. Ze zouden hier in de studio kunnen zitten en we zouden ze niet herkennen. Is dat dan de ziel van Cercle Brugge?"

Cercle Brugge staat momenteel laatste in de rangschikking. De club telt inmiddels negen punten achterstand op de voorlaatste in de stand.