Mirallas over zijn toekomst bij Antwerp: Er kan morgen iets beslist worden

Mirallas over zijn toekomst bij Antwerp: "Er kan morgen iets beslist worden"

30-01-2020 16:00 Laatste update: 16:21
7

Royal Antwerp FC verraste afgelopen zomer met de komst van Kevin Mirallas. De 60-voudig Rode Duivel was einde contract bij Everton FC. Antwerp overtuigde Mirallas om naar België terug te keren, al tekende hij slechts voor één seizoen.

Daar had Mirallas een goede reden voor. "Ik wou eerst zien waar ik zou belanden, hoe het zou lopen. Want dit was voor mij zoals gezegd een onbekende competitie. Familiaal zou het natuurlijk de beste optie zijn om te blijven, maar ik moet zelf ook gelukkig zijn", vertelt de Antwerp-aanvaller in Het Laatste Nieuws.

Een vaste waarde is Mirallas bij Antwerp echter nog niet gebleken. "Maar ik hoop dat het nog gaat beteren. Ik heb een goede relatie met de directie, we praten veel. Er kan morgen iets beslist worden, maar ook op het einde van het seizoen."

Nieuw contract
Een nieuw contract of een nieuwe club deze zomer, Mirallas houdt alle opties nog open. "We zien wel wat het beste is voor iedereen. Maar als ik blijf, dan zal dat enkel zijn omdat ik het gevoel heb dat ik de ploeg iets kan bijbrengen. Ik wacht echt op dat moment", besluit hij.