Uronen ziet KRC Genk evolueren onder Wolf: “Dat zorgt ook voor vertrouwen”

Uronen ziet KRC Genk evolueren onder Wolf: “Dat zorgt ook voor vertrouwen”

Gepubliceerd: zaterdag 25 januari 2020 om 11:44za 25-01-2020 om 11:44

KRC Genk won met 0-3 op het veld van Zulte Waregem en moet nu op bezoek bij KAA Gent. Jere Uronen ziet de Limburgers groeien onder coach Hannes Wolf.

De Buffalo’s zullen niet onderschat worden. “KAA Gent is moeilijk te bespelen, ze slagen er meestal in om in de as van het veld een mannetje extra te creëren. Maar wij nemen graag de handschoen op. We willen verder de vruchten plukken van een geslaagde winterstage, waarin de trainer zijn ideeën nog beter heeft kunnen inslijpen.”

“Je voelt op training dat iedereen onze manier van spelen steeds beter onder de knie heeft, dat zorgt ook voor vertrouwen”, gaat Uronen verder aan Het Belang van Limburg. “Zeker als die manier van spelen zoals vorige week op Zulte Waregem ook omgezet wordt in een resultaat. Ik weet echt niet wie in onze buurt hoeveel punten heeft.”

“Het belangrijkste is dat we zelf op dit moment in de top zes staan. Dat betekent dat we ons lot in eigen handen hebben. Ook al oogt het programma zwaar, wij hebben alle vertrouwen in onze kwaliteiten. Dit zijn ook de ideale wedstrijden om te tonen dat we die plaats in play-off 1 waard zijn”, aldus de verdediger.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws