Bijzondere transfer in de pijplijn: Everton kan naar Everton verkassen

Bijzondere transfer in de pijplijn: Everton kan naar Everton verkassen

Gepubliceerd: woensdag 15 januari 2020 om 21:52wo 15-01-2020 om 21:52

Everton heeft interesse in de Braziliaanse aanvaller en naamgenoot Everton. De Engelse club wil de bijzondere transfer rondmaken met Gremio om daarmee de zo gewenste vleugelaanvaller binnen te halen.

Everton kijkt al langer rond naar een vleugelaanvaller en is volgens Sky Sports met een bijzondere oplossing gekomen. De Braziliaan Everton, international en sterspeler van Gremio, moet bij de club komen spelen die zijn naam draagt. De directie van de Braziliaanse club geeft aan dat er nog geen bod binnen is, maar dat het goed zou kunnen dat een transfer aanstaande is.

De Braziliaan staat op de radar bij meer Engelse clubs, waaronder Tottenham en Arsenal. Everton zou echter het meest serieus zijn voor zijn naamgenoot, ook omdat Brands bijzonder doortastend zou zijn. Everton speelt voornamelijk als rechtervleugelaanvaller, maar kan ook op de linkerflank uit de voeten. In de zomer van 2019 speelde de Braziliaan op de Copa America en verdrong hij David Neres uit de basis, waarna de Goddelijke Kanaries de titel voor zich opeisten.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kan jij de 10 voetballers vinden? TAG ook een maat die dit zeker niet gaat weten!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws