Update: Standard bevestigt komst van Israëliër tijdens Gouden Schoen

Update: Standard bevestigt komst van Israëliër tijdens Gouden Schoen

Gepubliceerd: woensdag 15 januari 2020 om 15:55wo 15-01-2020 om 15:55

Laatste update: woensdag 15 januari 2020 om 21:38wo 15-01-2020 om 21:38

Michel Preud'homme had er graag een vervanger bij voor Samuel Bastien en Gojko Cimirot en de trainer van Standard Luik lijkt zijn zin te krijgen. Eden Shamir moet die vacature invullen. De Israëliër is momenteel in ons land om medische proeven af te leggen.

Volgens L'Avenir zit een deal rond Shamir in de pijplijn. Preud'homme kiest in zijn centrale as steevast voor Bastien en Cimirot, al werd Paul-José Mpoku daar de voorbije maanden ook geposteerd. De aanvoerder van Standard is van nature echter aanvallender ingesteld. Met de komst van Shamir hoopt Preud'homme er een extra concurrent bij te hebben.

De 24-jarige Shamir voetbalt momenteel bij Beer Sheva, een club uit zijn thuisland. Daar speelde hij voor Nieuwjaar mee in zeventien duels, waarin hij één keer wist te scoren. Shamir moet het vooral hebben van zijn voetballende kwaliteiten, want hij is niet meteen van de grootsten (1,72 meter).

Update: Standard heeft de komst van Shamir tijdens de Gouden Schoen bevestigd aan La Dernière Heure. De 24-jarige middenvelder zal donderdag zijn medische testen afleggen. Als alles zonder problemen verloopt, zal hij nadien zijn contract ondertekenen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Wat verwacht jij van Shamir?

(218 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws