'Anderlecht vindt oplossing voor Abazaj, maar die heeft daar geen zin in'

'Anderlecht vindt oplossing voor Abazaj, maar die heeft daar geen zin in'

Gepubliceerd: maandag 13 januari 2020 om 18:28ma 13-01-2020 om 18:28

RSC Anderlecht heeft momenteel heel wat spelers op de loonlijst waar het een oplossing voor zoekt. Er leek ook een oplossing in de maak voor Kristal Abazaj, al zag die dat niet zitten.

De voorbije weken was er even sprake van een terugkeer van Abazaj, die momenteel verhuurd wordt, om meteen verkocht te worden. Het Albanese NewSport meldt dat er verschillende Belgische clubs interesse toonden om Abazaj definitief aan te trekken. Dat ziet hij echter niet zitten.

Abazaj wordt momenteel uitgeleend aan het Albanese Kukësi, waar hij één van de uitblinkers is. In vijftien competitiewedstrijden was hij tot dusver goed voor vier doelpunten en zes assists. Hij wil de club in het midden van het seizoen niet verlaten en wil met Kükesi blijven strijden voor een Albanese titel. De club staat momenteel op een eerste plek in de stand.

Anderlecht haalde Abazaj in de zomer van 2018 voor 750.000 euro weg bij Skenderbeu. Die transfer werd geen succes. De 23-jarige flankaanvaller kwam amper één keer in actie voor Anderlecht.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws