'Club Brugge moet ver gaan voor Gaich, die zelf dolgraag naar België wil'

'Club Brugge moet ver gaan voor Gaich, die zelf dolgraag naar België wil'

10-01-2020 07:31
26

Club Brugge geeft de strijd om Adolfo Gaich (20) niet op. De Argentijn moet 13,5 miljoen euro kosten. Club Brugge legde al een bod neer bij San Lorenzo dat in de buurt komt, maar dat wilde van geen wijken weten. Gaich zelf is echter gecharmeerd door de Belgische interesse.

Zaakwaarnemer Pablo Caro laat alvast weten dat Gaich een transfer naar Club Brugge zeker ziet zitten. "Adolfo is gemotiveerd om de stap naar een Europese competitie te zetten", zegt zijn makelaar in Het Nieuwsblad.

De prestaties in de Champions League zijn alvast een troef waarmee Club Brugge mogelijk een streepje voor heeft op andere clubs. "Club Brugge is een grote naam in Europa en het vooruitzicht om in de Europa League tegen Man United te spelen, spreekt Adolfo zeker aan."

Winter- of zomertransfer
De onderhandelingen werden momenteel even ‘on hold’ gezet, maar binnenkort worden de gesprekken tussen Club Brugge en San Lorenzo mogelijk hervat. Gaich zelf hoopt alvast op een oplossing. De Argentijn houdt ook rekening met een overgang in de zomer.